12.2 C
Stockholm
torsdag, juni 1, 2023
HomeBloggHelenas horoskop – en av alla astrologiska guider på internet

Helenas horoskop – en av alla astrologiska guider på internet

Date:

Relaterat

Lär känna en stad innan du flyttar – så vet du om den är rätt för dig

Det finns många fina hyresrätter i Sverige och många fina städer...

Vem var det som skapade Bitcoin egentligen?

Bitcoin, som du bland annat kan handla med på...

Hur överklockar man sin bärbara speldator och borde man göra det?

Att överklocka din bärbara speldator innebär att du pressar...

Svenskars Mobil & Internetvanor 2023

Det är ett faktum idag att mobiltelefoner och internet...

Moderna Virtuella Upplevelser

Det finns möjligheter idag till att uppleva saker och...

Stjärna, stjärna på himlen där! Säg mig vem som håller mig kär! Eller i alla fall vad som ska hända under veckan som kommer … Att ha direktkontakt med stjärnorna är svårt. Den som önskar svar från astrologin kan dock vända sig till Helenas horoskop för lite andrahandsinformation.

Vem?Helena Biehl är astrolog och skriver horoskop i tidningen Amelia. Hon har även en blogg på amelia.se. 
Vad?Astrologi handlar om att förutspå händelser i stjärnornas föränderliga positioner på himlavalvet. Det är en urgammal sed, om än utan vetenskaplig underbyggnad.
När?Varje dag! Bloggen Helenas horoskop publicerar dagens horoskop för den som vill ha förhandsinfo om vad som kommer hända under dagen.
Vilket stjärntecken?För den som vill läsa andras horoskop: Helenas eget stjärntecken är Skytt. 

Horoskop och astrologi – kommer framtiden ge Helena rätt?

Det är fullt mänskligt att vilja veta vad som ska hända i framtiden. Det är alltså inte konstigt att många söker sig till astrologi och horoskop för att få en känsla för hur framtiden åtminstone SKULLE kunna se ut. Även om man vet att det där med astrologi och stjärntecken inte direkt är något som är uppbackad av vetenskapen.

En del forskare menar visserligen att när man är född på året kan ha viss påverkan på ens personlighet. Men då handlar det inte om hur stjärnorna har stått på himlen, utan vilken årstid man som barn gått igenom en viss utvecklingsfas. Men även vetenskapen är ju faktiskt ett område i ständig utveckling.

Det finns egentligen inget som säger att inte vetenskapen om några hundra år kommer upptäcka att till exempel Helena Biehl som står bakom bloggen Helenas horoskop hade helt rätt i sina utsagor. Och den som går tillbaka till Helenas horoskop från 2015, 2016, 2017 eller 2019 kan säkert hitta massor i de astrologiska förutsägelserna som faktiskt visade sig slå in. Det kan kräva lite kreativa tolkningar, men det kommer med stor sannolikhet gå att finna. 

Sök ditt horoskop på rätt plats så kommer du att finna

Det gäller dock att veta vad man ska leta efter. Särskilt på Google. Den som till exempel söker efter Helenas horoskop hos Amalia bör ändra sin sökning till det korrekt stavade Amelia. Inte heller bör den som söker efter helenad horoskop hoppas på några stora chanser att träffa rätt – om du inte hittat hit, såklart! 

Tidningen Amelia är som bekant döpt efter sin grundare Amelia Adamo, som enligt uppgift ska tillhöra stjärntecknet Fiskarna. Enligt Helenas årshoroskop ska en fisk som Amelia under 2022 få en ypperlig chans till nystart i livet. Lyckan ler mot Amelia, som mot alla Fiskar, men Helena Biehl menar även att hon löper risk att gå upp i vikt under året. Nu lider inte just Amelia Adamo av någon övervikt, så nog borde det finnas möjlighet för henne att njuta av livets goda utan att oroa sig för eventuella konsekvenser. 

Skyttens 2022 enligt Helenas horoskop – muskulär romantik

Helena Biehl själv är däremot född i Skyttens stjärntecken. Hon kommer enligt egen utsago att få ett lyckligt 2022, då hennes bostad kommer bli både större och finare. Faktiskt ska allt bli större och finare! I alla fall om planeten Jupiter infriar de förväntningar Helena Biehl ställer på den. Biehl menar även att en dansare med mycket muskler skulle kunna fånga den romantikintresserade Skyttens öga under året. 

Själv lever dock Helena Biehl enligt hitta.se tillsammans med en man vid namn Fredrik Biehl, som är verksam inom den alpina industrin. Huruvida Fredrik Biehls muskelmassa är stor nog för en Skytt som Helena under 2022 förtäljer icke historien. 

Astrologiska stjärntecken – så läser du rätt horoskop hos Helena

Helenas blogg horoskop i massor har att erbjuda, som en annan karaktär med koppling till stjärnorna (Yoda) kanske skulle ha uttryckt det. Men innan du kastar dig in i astrologins värld hos Helenas horoskop behöver du naturligtvis veta vilket horoskop du ska läsa. Du vill inte ta fel, och gå runt hela dagen och vänta på en lång, mörk främling som aldrig dyker upp. Han kanske skulle till Oxen denna måndag, och inte till Tvillingar som du.

Vilket stjärntecken tillhör jag?

 • Vattumannen – född 20 jan–18 feb
 • Fiskarna – född 19 feb–20 mars
 • Väduren – född 21 mars–19 april
 • Oxen – född 20 april–20 maj
 • Tvillingarna – född 21 maj–21 juni
 • Kräftan – född 22 juni–22 juli
 • Lejonet – född 23 juli–22 aug
 • Jungfrun – född 23 aug–22 sept
 • Vågen – född 23 sept–22 okt
 • Skorpionen – född 23 okt–21 nov
 • Skytten – 22 nov–21 dec
 • Stenbocken – 22 dec–19 jan

Bli PLUS-medlem!